Εταιρεια

Η εταιρεία IMPERIAL professional beauty accessories δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού αναλώσιμου είδους αισθητικής σώματος και άκρων από το 2003. Έκτοτε έχουμε γίνει ο σταθερός συνεργάτης κέντρων αισθητικής, studio ονυχoπλαστικής, κομμωτηρίων και spa σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

 

Χάρη στις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων IMPERIAL, μας εμπιστεύονται οι επαγγελματίες ομορφιάς έτσι ώστε να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις υπηρεσίες που προσφέρουν.

 

Διαθέτουμε κεριά αποτρίχωσης με αντιφλεγμονώδες ιδιότητες όπου μειώνουν και να εξαφανίζουν ερεθισμούς. Πλαισιώνουμε την διαδικασία αποτρίχωσης με καινοτόμα προϊόντα, κάνοντας την υπηρεσία εύκολη και γρήγορη. Εξοπλίζουμε τους επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς με μία ευρεία γκάμα προϊόντων, μεταξύ των άλλων με είδη όπως ρολά κρεβατιών διαφόρων τύπων, γάντια μιας χρήσης, ενδύματα μιας χρήσης για τον πελάτη, προϊόντα μασάζ, όπως επίσης και είδη αισθητικής άκρων.

 

Όλα τα παραπάνω συντελούν στην προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας, κάνοντας την εμπειρία του πελάτη άνετη και ευχάριστη.

  • Προκοπίου 22, Πετρουπολη
  • 210-5027744 / 210-5027245
  • 210-5028837

Search

Product Inquiry
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com