IMPERIAL ACCESSORIES

Η IMPERIAL ACCESSORIES, δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς ως συνεργάτης όλων των επαγγελματιών. Παρέχουμε επαγγελματικά αναλώσιμα προϊόντα, αισθητικής σώματος και άκρων, διατηρώντας αυστηρά κριτήρια ποιότητας.

Καλύπτουμε τις ανάγκες σε αναλώσιμα είδη για χώρους όπως Κέντρα αισθητικής, Spa, Studio νυχιών και Κομμωτήρια. Διαθέτουμε μεταξύ των άλλων, κεριά αποτρίχωσης υψηλών προδιαγραφών για όλους τους τύπους δέρματος, συσκευές και όλα τα αξεσουάρ γύρω από την αποτρίχωση.

Φροντίζουμε να παρέχουμε πάντα καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις, έτσι ώστε ο επαγγελματίας του κλάδου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εύκολα και γρήγορα.

Η IMPERIAL ACCESSORIES, είναι ο πιστός σας συνεργάτης, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στις υπηρεσίες σας.

Call us

Καλέστε μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

(+30) 210-5027744

(+30) 210-5027245

(+30) 210-5028837

Contact Hours

Mon – Fri:
08:30 – 20:00
Sat:
08:30 – 15:30
Sun:
Closed

History

Η εταιρεία IMPERIAL ACCESSORIES δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού αναλώσιμου είδους αισθητικής σώματος και άκρων από το 2003. Έκτοτε έχουμε γίνει ο σταθερός συνεργάτης κέντρων αισθητικής, studio ονυχoπλαστικής, κομμωτηρίων και spa σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Διαθέτουμε κεριά αποτρίχωσης με αντιφλεγμονώδες ιδιότητες όπου μειώνουν και να εξαφανίζουν ερεθισμούς. Πλαισιώνουμε την διαδικασία αποτρίχωσης με καινοτόμα προϊόντα, κάνοντας την υπηρεσία εύκολη και γρήγορη.

Εξοπλίζουμε τους επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς με μία ευρεία γκάμα προϊόντων, μεταξύ των άλλων με είδη όπως ρολά κρεβατιών διαφόρων τύπων, γάντια μιας χρήσης, ενδύματα μιας χρήσης για τον πελάτη, προϊόντα μασάζ, προϊόντα απολέπισης όπως επίσης και είδη αισθητικής άκρων.

Όλα τα παραπάνω συντελούν στην προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας, κάνοντας την εμπειρία του πελάτη άνετη και ευχάριστη.

Guaranteed PURE

Our Goals

Με γνώμονα, τη σωστή στρατηγική, ευρηματικότητα και δυναμισμό, η ομάδα της IMPERIAL ACCESSORIES συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο των αναλωσίμων ειδών σε όλους τους ομορφιάς.

Completely Cruelty-Free

Product Quality

Γνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της ποιότητας των προϊόντων, του κόστους, της εξυπηρέτησης αλλά και της συνέπειας αντιμετωπίζουμε τους πελάτες με ιδιαίτερη προσοχή προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Ingredient Sourcing

We Care

Η εταιρεία μας αναπτύσσοντας τις υποδομές της, αυξάνει το φάσμα και τις κατηγορίες των προϊόντων της καλύπτοντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες σας.

Ingredient Sourcing

A Message To You

Η IMPERIAL ACCESSORIES ευχαριστεί όλους όσους συντέλεσαν στην ανοδική της πορεία και υπόσχεται ότι μοναδικός στόχος της θα είναι η κάλυψη των καθημερινών αναγκών και η αύξηση του κέρδους σας!

el

Shopping Bag

Your cart is saved for the next 4m34s
natural coconut cleansing oil

$39.00 $29.00

Natural Coconut Cleansing Oil

natural coconut cleansing oil

$39.00 $29.00

Super Pure

natural coconut cleansing oil

$39.00 $29.00

Cleansing Balm